Erudio maakt inmiddels deel uit van een landelijk kennisnetwerk. Jarenlange ervaring van diverse huiswerkinstituten en onderwijsbegeleiders komt daarin samen.

Lyceo

Examentraining, bijles of huiswerkbegeleiding nodig? Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres! Leren begint met vertrouwen. Lyceo staat voor vertrouwen geven én betrouwbaar zijn.
> Bekijk Lyceo

Haags Studiepunt

Haags Studiepunt is al jaren hét instituut voor huiswerkbegeleiding in Den Haag. Het Haags Studiepunt staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht, voor leerlingen en ouders!
> Bekijk Haags Studiepunt

Vecht-College

Groot in kleinschaligheid. Het Vecht-college is een particuliere school voor mavo, havo en vwo. De school onderscheidt zich van het ‘gewone’ onderwijs door de kleinschaligheid & door veel persoonlijke aandacht voor leerlingen en intensief contact met de ouders.
> Bekijk Vecht-College

Centrum voor Studiebegeleiding

Al ruim 30 jaar biedt Centrum voor Studiebegeleiding (CSB) een gedegen steun in Den Bosch en Vught aan leerlingen die vast dreigen te lopen in hun studie.
> Bekijk Centrum voor Studiebegeleiding

Juffrouwjulia

Juffrouwjulia biedt huiswerkbegeleiding, bijles en coaching voor middelbare scholieren. Juffrouwjulia ondersteunt jou bij het maken, leren en plannen van je huiswerk. Juffrouwjulia biedt oa. huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining op de locaties Amersfoort, AssenCulemborg en Nijkerk.
> Bekijk Juffrouwjulia

Inwijs

Inwijs werkt mee aan onderwijs vanuit de gedachte van een ‘Slimme Schil’. Vanuit een poule van flexibele krachten wordt bijpassende ondersteuning op school ingezet. Inwijs werkt met slimme studenten met een frisse blik, die de ambitie hebben om naast hun studie mee te werken aan het onderwijs. Ze vangen lessen op, surveilleren tijdens toetsweken en ondersteunen de docent in de klas. Zodat de docent zich kan richten op zijn kerntaak en maatwerk kan bieden aan iedere leerling.
> Bekijk Inwijs