Huiswerkbegeleiding Zwijndrecht – Walburg College

Elke schooldag biedt Erudio huiswerkbegeleiding en bijles aan op het Walburg College in Zwijndrecht. Direct na de laatste les kunnen leerlingen bij ons terecht, om samen het huiswerk aan te pakken. Leerlingen krijgen tips over studievaardigheden om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan. De begeleiders beantwoorden hun vragen, kijken maakwerk na en overhoren het leerwerk. We besteden ook aandacht aan je zelfvertrouwen, wat van grote invloed kan zijn op je cijfers.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding of bijles voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail Erudio Zwijndrecht.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Agnes Jonkheer en ik ben de vestigingscoördinator op het Walburg College. Ik ben afgestudeerd psycholoog en zet mij met veel plezier in voor de leerlingen van het Walburg College. Samen met een enthousiast team begeleiders bied ik studieondersteuning, een luisterend oor, begeleiding en contact met de ouders, mentoren en leerlingen. Plezier, zelfvertrouwen en zelfstandigheid krijgen in de vervelende en/of lastige vakken is het hoofddoel, de resultaten volgen dan vanzelf!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: agnesjonkheer@erudio.nl of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 20 50 71 70

“Het doel van huiswerkbegeleiding is het zelfstandig toepassen van deze vaardigheden en wij begeleiden ze hierbij.”

Agnes Jonkheer, Vestigingscoördinator Erudio Zwijndrecht

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Erudio zit in Zwijndrecht in lokalen van het Walburg College. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag 14:00 tot 18:00 uur. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaar. Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging in Zwijndrecht.

Over Erudio Huiswerkbegeleiding Zwijndrecht

Al sinds 2010 bieden wij onze diensten aan op Walburg College Zwijndrecht. Erudio en Walburg zijn inmiddels onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij zijn erg trots op deze samenwerking. Wij verzorgen huiswerkbegeleiding in het schoolgebouw aan het Norderstedtplein. Daarnaast verzorgen wij ook bijles in Zwijndrecht. Onze tutoren zijn in de meeste gevallen oud-leerlingen van Walburg College Zwijndrecht. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel mij direct, zodat ik u verder kan helpen.