Huiswerkbegeleiding Rotterdam – Wartburg College, locatie Revius

Op het Wartburg College, locatie Revius, vindt u huiswerkbegeleiding en bijles verzorgd door Erudio. Leerlingen worden ondersteund door een enthousiast team begeleiders en de vestigingscoördinator. Het maakwerk wordt gecontroleerd en het leerwerk wordt overhoord. Ook voor vakinhoudelijke vragen kunnen leerlingen bij de begeleiders terecht. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan plannen en aanleren van studievaardigheden, zodat de zelfredzaamheid van de leerling vergroot wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail Erudio Rotterdam.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Annemieke de Ruiter en ik ben vestigingscoördinator op de locatie Revius van het Wartburg College. Tijdens mijn opleiding (taal)leerstoornissen heb ik geleerd om te gaan met leerlingen met leerproblemen en het aanbieden van leerstrategieën. Samen met mijn team van begeleiders helpen wij leerlingen tijdens de huiswerkbegeleiding en met behulp van bijlessen om goede resultaten te bereiken. Dit doen we door het geven van persoonlijke aandacht en door leerlingen een positieve sfeer te geven waarin ze hun huiswerk kunnen maken en kunnen leren. Ook helpen we bij het maken van planningen en helpen wij de leerlingen met leren, door ze verschillende leertechnieken aan te bieden.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dan kunt u mij bereiken via annemiekederuiter@erudio.nl of of telefonisch contact met mij opnemen: 06-12644854

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Erudio zit in Rotterdam in lokalen van Wartburg College, locatie Revius. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag 13:00 tot 18:00 uur. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaar.

Over Erudio Huiswerkbegeleiding Rotterdam

Sinds 2015 bieden wij onze diensten aan op het Wartburg College in Rotterdam. Huiswerkbegeleiding op Wartburg vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw. Daarnaast verzorgen wij ook bijles en examentraining in Rotterdam. Onze tutoren zijn in de meeste gevallen oud­leerlingen van het Wartburg College. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel mij direct, zodat ik u verder kan helpen.