Huiswerkbegeleiding Rotterdam – Wartburg College, locatie Revius

Op het Wartburg College, locatie Revius, vindt u huiswerkbegeleiding en bijles verzorgd door Erudio. Leerlingen worden ondersteund door een enthousiast team begeleiders en de vestigingscoördinator. Het maakwerk wordt gecontroleerd en het leerwerk wordt overhoord. Ook voor vakinhoudelijke vragen kunnen leerlingen bij de begeleiders terecht. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan plannen en aanleren van studievaardigheden, zodat de zelfredzaamheid van de leerling vergroot wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail Erudio Rotterdam.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Vincent Terlouw en ik ben de vestigingscoördinator op het Wartburg College, locatie Revius. Ik bied samen met mijn team van begeleiders de leerlingen een aangename plek waar ze rustig, en in een veilige omgeving, hun studievaardigheden kunnen ontwikkelen. Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk. Ik zorg er voor dat we de leerling het zetje in de goede richting geven zodat deze met zelfvertrouwen, enthousiasme en een gezonde portie zelfstandigheid ons gezellige lokaal verlaten.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dan kunt u mij bereiken via vincentterlouw@erudio.nl of of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 3041 06 71

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Erudio zit in Rotterdam in lokalen van Wartburg College, locatie Revius. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag 13:00 tot 18:00 uur. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaar.

Over Erudio Huiswerkbegeleiding Rotterdam

Sinds 2015 bieden wij onze diensten aan op het Wartburg College in Rotterdam. Huiswerkbegeleiding op Wartburg vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw. Daarnaast verzorgen wij ook bijles en examentraining in Rotterdam. Onze tutoren zijn in de meeste gevallen oud­leerlingen van het Wartburg College. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel mij direct, zodat ik u verder kan helpen.