Huiswerkbegeleiding Nieuwerkerk aan Den IJssel – Thorbecke VO

Op het Thorbecke verzorgt Erudio de huiswerkbegeleiding en bijles. In de vertrouwde omgeving van de school, gaan leerlingen direct na hun laatste les aan de slag. Een enthousiast team ondersteunt de leerlingen met hun huiswerk en geeft hen tips om hun studievaardigheden te verbeteren. Bij dit team kunnen leerlingen ook terecht voor vakinhoudelijke vragen, het laten nakijken van het huiswerk en het laten overhoren van het leerwerk. Samen wordt gewerkt aan de persoonlijke doelen, zodat de zelfstandigheid wordt vergroot.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding of bijles voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail Erudio Nieuwerkerk.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Saskia van Klink en ik ben de vestigingscoördinator te vinden op het Thorbecke VO locatie Nieuwerkerk. Elke leerling is uniek en hier houden we rekening mee. Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk, ik houd nauw contact met zowel leerling, ouders als school om begeleiding op maat te bieden.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: saskiavanklink@erudio.nl of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 2050 73 12.

“Onze persoonlijke aandacht zorgt voor een ontspannen omgeving waarin leerlingen gemotiveerd aan de slag kunnen, vragen durven te stellen en zich zelf kunnen zijn.”

Saskia van Klink, Vestigingscoördinator Erudio Rotterdam

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Erudio zit in Nieuwerkerk aan den IJssel in lokalen van Thorbecke VO. U kunt bij ons terecht op maandag tot en met donderdag van 14:00 tot 18:00 uur, bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding en bijles. Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging in Thorbecke VO.

Over Erudio Huiswerkbegeleiding Nieuwerkerk aan den IJssel

Sinds een aantal jaar wordt er op het Thorbecke VO te Nieuwerkerk aan den IJssel extra ondersteuning aangeboden na schooltijd. Leerlingen kunnen na hun laatste les aansluiten bij ons voor bijles en huiswerkbegeleiding. Deze begeleiding vindt plaats binnen de muren van de school en wordt gegeven door ervaren student-begeleiders.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel mij direct, zodat u verder kan helpen.
T: 06 – 2050 73 12
E: saskiavanklink@erudio.nl