Huiswerkbegeleiding Gorinchem – CS de Hoven, locatie Lyceum Oudehoven 

In Gorinchem verzorgt Erudio de huiswerkbegeleiding en bijles op CS de Hoven, locatie Lyceum Oudehoven. Leerlingen worden na hun laatste lesuur opgevangen door een enthousiast team van begeleiders en de vestigingscoördinator. Zij worden geholpen bij het het huiswerk en kunnen met al hun vragen bij hen terecht. Samen wordt er een planning gemaakt en studievaardigheden worden aangeboden, zodat het huiswerk effectief gemaakt en geleerd wordt. Het maakwerk wordt gecontroleerd en het leerwerk overhoord. We besteden ook aandacht aan motivatie en zelfvertrouwen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons. Erudio Gorinchem CS de Hoven, locatie Lyceum Oudehoven

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Shirley Serné en ik ben vestigingscoördinator bij Erudio in Gorinchem: Lyceum Oudehoven. Ik heb Pedagogiek gestudeerd en daarnaast veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van begeleiding aan leerlingen. Samen met mijn team van enthousiaste begeleiders streef ik ernaar om leerlingen te begeleiden bij het maken en leren van hun huiswerk, te helpen met het inplannen van de stof en te ondersteunen in het wegwerken van studieachterstanden. Dit zodat niet alleen de resultaten beter worden, maar ook het zelfvertrouwen en de motivatie van de leerlingen wordt vergroot.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? U kunt via e-mail: shirleyserne@erudio.nl of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 20 50 74 67.

‘’Huiswerkbegeleiding is begeleiding op maat, even nodig om vervolgens met een glimlach en een flinke dosis zelfvertrouwen de deur uit te gaan ‘’

Shirley Serné, Vestigingscoördinator Erudio Gorinchem

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Erudio zit in Gorinchem in lokalen van CS de Hoven, locatie Lyceum Oudenhoven. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag, voor huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaar.

Over Erudio Huiswerkbegeleiding Gorinchem

In Gorinchem bieden we sinds januari 2013 onze diensten aan op Lyceum Oudehoven. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw gelegen aan de Hoefslag. Daarnaast verzorgen wij ook bijles in Gorinchem. Onze tutoren zijn in de meeste gevallen oud­leerlingen van Lyceum Oudehoven. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel mij direct, zodat ik u verder kan helpen.

 

.