Huiswerkbegeleiding Maastricht – Sint-Maartenscollege

In Maastricht kunt u terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles op het Sint- Maartenscollege. We bieden leerlingen een steuntje in de rug dat soms nodig is om het schooljaar succes te kunnen afronden. We overhoren het leerwerk en controleren het maakwerk. Daarnaast besteden we ook aandacht aan studievaardigheden en zelfvertrouwen, om te zorgen dat de leerling het huiswerk op den duur weer zelfstandig kan maken en leren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding of bijles voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail Erudio Maastricht.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Wilke Engels en ik ben vestigingscoördinator op het Sint-Maartenscollege in Maastricht. Afgestudeerd als Social Worker, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (2014) en Docent Omgangskunde 2e graads (2016).

Samen met een team begeleiders zorg ik ervoor dat leerlingen rustig en gestructureerd hun huiswerk kunnen maken en leren. Dit doen wij door middel van het aanbieden van huiswerkbegeleiding en bijlessen (naar keuze). Wij zorgen voor een rustige, fijne omgeving, waar de leerlingen zich prettig voelen. Naast het maken en leren van het huiswerk, zijn wij er ook voor om leerlingen te motiveren, te helpen bij het aanleren van de juiste leerstrategie en te leren plannen. Wij gaan werken met een individueel ontwikkelings- en actieplan, zodat iedere leerling de juiste begeleiding krijgt ( begeleiding op maat). Daarnaast zijn de begeleiders zo geselecteerd dat zij optimaal kunnen ondersteunen bij vakinhoudelijke moeilijkheden en de leerlingen ten alle tijden vragen mogen en kunnen stellen tijdens de huiswerkbegeleiding of bijles. Door op deze manier te werk te gaan, streven we ernaar dat de leerling een positieve ontwikkeling zal doormaken.

Leerlingen, ouders/verzorgers, mentoren en docenten, mogen altijd contact met mij opnemen voor vragen, opmerkingen of informatie. Bel mij op 06- ­20 50 67 47 of stuur mij een e-mail via wilkeengels@erudio.nl. 

‘’Net als een mozaïek is iedere leerling mooi en uniek. Ontbrekende stukjes proberen wij stapsgewijs toe te voegen, zodat de leerling alle studievaardigheden zelfstandig leert toepassen’’.

Wilke Engels, Vestigingscoördinator Erudio Maastricht

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Erudio zit in Maastricht in lokalen van Sint­-Maartenscollege, locatie Noormannensingel. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaar.

Over Erudio in Maastricht

Sinds februari 2015 bieden wij onze diensten aan op het Sint-­Maartenscollege. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw gelegen aan de Noormannensingel. Daarnaast verzorgen wij ook bijles in Maastricht en omgeving. Onze tutoren zijn in de meeste gevallen oud­leerlingen van het Maastrichtse Sint-­Maartenscollege.