Huiswerkbegeleiding Barendrecht – Groene Hart

In Barendrecht ga je voor huiswerkbegeleiding en bijles naar Erudio op het Groene Hart. Ons ervaren team staat klaar om de leerlingen te helpen met hun huiswerk. Voor vakinhoudelijke vragen kunnen leerlingen bij hen terecht, maar ook om het maakwerk te laten controleren en het leerwerk te laten overhoren. Daarnaast besteden we aandacht aan studievaardigheden om de zelfredzaamheid van de leerling te vergroten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding in Barendrecht voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Nadia Varekamp en ik ben de vestigingscoördinator van locatie Groene Hart in Barendrecht. Tijdens mijn studies forensische gezinspedagogiek en orthopedagogiek, heb ik de mogelijkheid gehad mijn stages te voldoen op scholen in Afrika en Suriname. Tijdens deze stages merkte ik dat door de combinatie van persoonlijke aandacht, de juiste begeleiding en motivatie de kinderen steeds beter presteerden. Met mijn team van begeleiders haal ik het beste in de leerlingen naar boven door het bieden van studieondersteuning en een luisterend oor zodat zij uiteindelijk zelfstandig elke uitdaging aandurven.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: nadiavarekamp@erudio.nl of telefonisch contact met mij opnemen: 06-30410492

“Het doel van begeleiding is het kind te verplaatsen van een stoptrein naar een sneltrein. Ondanks de obstakels, toch zelfstandig door weten te gaan naar het uiteindelijke doel.”

Nadia Varekamp, Vestigingscoördinator Erudio Barendrecht

Diensten

Erudio zit in Barendrecht in lokalen van het Groene Hart. U kunt bij ons terecht van 14.00 tot 17.30 uur, van maandag t/m vrijdag. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaar. Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging van Groene Hart in Barendrecht.

Over Erudio in Barendrecht

Sinds januari 2011 bieden wij onze diensten aan op het Groene Hart. Destijds was dit de tweede school waar wij een intensieve samenwerking mee aangingen. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het prachtige schoolgebouw gelegen aan de Haarspitwei in Barendrecht. Uiteraard verzorgen wij verder ook bijles in Barendrecht. Onze tutoren zijn in de meeste gevallen oud-leerlingen van het Groene Hart.