Huiswerkbegeleiding, Examentraining, bijles

Heeft uw kind moeite met een schoolvak of loopt het achter op de lesstof? U weet dat uw kind het wél kan. Wat op school niet helemaal goed gaat, vinden u én uw kind met bijles thuis van Erudio. Door meer aandacht komt zelfvertrouwen terug en daarmee goede prestaties.

Erudio’s bijles in ’t kort

­ Bijles voor vmbo­, havo­ en vwo ­leerlingen

  • Aandacht gericht op 1 vak
  • Individuele begeleiding bij u thuis
  • In een aangenaam tempo duidelijke uitleg krijgen
  • Een planning met heldere afspraken, voor u en uw kind

Bijles thuis

Leren gaat het best in een omgeving waarin uw kind zich prettig voelt. En op een tijdstip waarop uw kind goed kan presteren. Misschien wel aan het eigen bureau of gewoon aan de keukentafel. Bijles thuis is leren in een vertrouwde omgeving. Met ondersteuning van een vaste begeleider.

Inzicht in resultaten

Onze begeleiders bekijken precies wat de voortgang van uw kind is. De resultaten worden natuurlijk met u gedeeld. U weet zo altijd wat het resultaat van de bijles is. En wanneer het zinvol is om daarmee te stoppen.

Ons vertrekpunt; het kennisniveau van uw kind

Bijles thuis van Erudio biedt uw kind via één ­op ­één ­begeleiding de aandacht die helpt om de lesstof te beheersen. Uw kind kan de materie op een eigen tempo leren beheersen. Met alle gelegenheid om vragen te stellen en dieper in te gaan op specifieke problemen.

Tarieven*

Voor bijles thuis hebben we verschillende pakketten met uren. De kosten zijn €16,50 tot €20,00 per uur. We hebben flexibele mogelijkheden, afgestemd op uw kind.

Inschrijven of liever eerst meer informatie?

Wilt u uw kind inschrijven voor bijles thuis van Erudio? Of heeft u vragen? Kies dan hiernaast één van de opties.

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het volgen van Huiswerkbegeleiding en Examentraining.